Біля приміщення Кіровоградської ОДА відбулася акція протесту (ФОТО)

Серпень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 2418 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 серпня, відбулася акція протесту біля приміщення Кіровоградської ОДА, яку провів кропивничанин  разом із своїми родичами та сусідами.

Учасники акції виступили проти нібито бездіяльності працівників СВ Кропивницького ВП ГУНП України в Кіровоградській області, які на їх думку безпідставно затягують досудове розслідування по кримінальному провадженню. У цій справі заявник повідомив про те, що в 2013 році його сестра, підробила документи, та самовільно розподілила майно, котре дісталось в спадщину від батька, але слідчими було прийнято рішення закрити цю справу

Сьогодні, 22 серпня, відбулася акція протесту біля приміщення Кіровоградської ОДА, яку провів кропивничанин О. разом з своїми родичами та сусідами.

Організатор цієї акції поспілкувався з представниками ЗМІ. Під час спілкування він повідомив, що вже протягом довгого часу веде боротьбу з рідною сестрою за будинок, який він отримав у спадок від батька. Він заявив, що його сестра обманним шляхом після смерті батька оформила документи на будинок на підставну особу, не зазначивши, що за заповітом вона має право лише на половину будинку. Наразі чоловік змушений жити в будинку з невідомими людьми, які всіляко намагаються вижити з помешкання його родину. В його частині будинку вже відключили світло та газ.

Сьогодні, 22 серпня, відбулася акція протесту біля приміщення Кіровоградської ОДА, яку провів кропивничанин О. разом з своїми родичами та сусідами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool