Більше сорока кіровоградських підприємств погасили заборгованість із заробітної плати

Квітень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Органами доходів і зборів області проводиться систематична й цілеспрямована робота щодо скорочення боргів перед найманими працівниками та перерахування у повному обсязі податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів.

У цьому напрямку міндоходівці постійно відчувають підтримку місцевих органів влади. Так, в результаті проведених засідань спільних з райдержадміністраціями робочих груп, на які запрошувалися керівники підприємств-боржників, до бюджету надійшло понад півмільйона гривень податку, погашено заборгованість з виплат найманим працівникам у сумі 3,3 млн.грн.
Завдяки заходам, самостійно вжитих органами доходів і зборів області, місцеві скарбниці отримали понад 260 тисяч гривень, а також погашено борги перед працівниками на суму 1,8 млн.грн.
Під пильним контролем перебуває і розмір заробітної плати. Так, за участі ГУ Міндоходів в області 258 підприємств та 125 підприємці, які виплачували своїм працівникам зарплати, менші за передбачений законодавством мінімум, підвищили рівень оплати праці, внаслідок чого бюджет отримав додаткових майже 100 тис. гривень.
„Ми чітко усвідомлюємо свою відповідальність перед громадянами щодо захисту їх прав у сфері трудових відносин та перед місцевими громадами щодо забезпечення їх фінансовими ресурсами для реалізації соціально-економічних заходів”, - зазначила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool