Більше 13 тисяч літрів фальсифікату вилучили на Кіровоградщині

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Оперативниками фіскальної служби області протягом січня-вересня нинішнього року під час проведення заходів, спрямованих на виявлення контрафактної продукції, з незаконного обігу вилучено більше 13 тисяч літрів лікеро-горілчаних виробів та спирту на суму 3,7 млн. грн.

Загалом, протягом 2014 року з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на загальну суму 5,8 млн. грн., у тому числі більше 460 тисяч пачок цигарок на суму 4,2 млн. грн. та 1,3 тони паливно-мастильних матеріалів.
Слід зазначити, що по фактах незаконного виготовлення та реалізації алкогольних напоїв до Єдиного реєстру досудових розслідувань у поточному році внесено 14 кримінальних правопорушень, з них 8 за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції. Семи особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст. 204 Кримінального кодексу України. Три кримінальні провадження зазначеної категорії направлено до суду з обвинувальним висновком та угодами про визнання винуватості.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool