Бібліотечні фантазії у Кіровограді

Червень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

Бібліотека-філія №8, що на мікрорайоні «Шкільний», приймає участь у конкурсі ідей і проектів для бібліотек, об’явлений Кіровоградською міською централізованою бібліотечною системою, який триває з 1 січня по 1 вересня 2015 року.


Наша ідея має назву «Професіоналізм + креативність, або бібліотечні фантазії». Мета якої: протягом конкурсу знайти фірмовий стиль бібліотечного дизайну, який вирішить проблеми естетичного, емоційного, психологічного, технічного характеру.
Ідея є інноваційною, оригінальною, нестандартною та виходить за межі звичних норм нашої бібліотеки, тому, що ми хочемо бачити свою бібліотеку сучасною і такою, що розвивається.
Намагаємося створити умови за формулою: нові креативні бібліотечні ідеї на базі привабливого інтер’єру та комфортного обслуговування.
В рамках ідеї створено зону відпочинку «Чай. Кава. Почитаємо?», де користувач може випити кави чи чаю, почитати, пограти в шахи, нарди, відпочити душею, набратися сил та помріяти.
Інформаційний простір ознайомить гостей з новинами та інноваційними послугами нашої бібліотеки.
Гарний настрій відвідувачам створить інформація на стенді «Блок-популі».
Люб’язно зустрічає гостей бібліотеки наш улюбленець - кіт Артур!

Валентина Кизілова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool