Бібліолавочка у Кіровограді

Вересень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

З травня 2015 року стартував обласний конкурс інновацій «Формування громадянської позиції, національної свідомості, культури і духовності» серед бібліотек. У ньому взяла участь Кіровоградська міська централізована бібліотечна система.

Ідея нашої бібліотеки-філії №18 «Бібліолавочка і не тільки» була відмічена у числі кращих і отримала почесну грамоту і цінний приз.
«Бібліолавочка» – новий підхід до вирішення актуальної проблеми активного та корисного дозвілля дітей і дорослих у комфортних умовах – влітку на лавочці перед бібліотекою, а взимку у Куточку сімейного читання на абонементі.
Бібліотека організовує та проводить заходи на свіжому повітрі, направлені на оздоровлення, покращення життя та інформування мешканців мікрорайону. Бібліотекарі активно рекламують свої послуги та розширюють можливості бібліотеки.
Уся робота філії спрямована на покращення життя мешканців 101-го мікрорайону та забезпечення їх освітніх і культурних потреб.

Детальніша інформація на сайті філії №18 http://bibl18kr.io.ua/ та у блозі «Бібліотусовка» http://biblioveronika.blogspot.com/
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool