Безробіття на Кіровоградщині можна подолати відродженням економіки, - Андрій Маліцький

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1729 | Коментарі: 0

Безробіття у державі, зокрема на Кіровоградщині, можна подолати насамперед відродженням економіки і відновленням миру на сході, вважає заступник голови облорганізації «Опозиційного блоку», екс-очільник Кіровоградського району Андрій Маліцький, повідомляє сайт novosti.kr.ua

– На сьогоднішній день понад 22 тисячі безробітних на Кіровоградщині. Це офіційні цифри. Неофіційні, гадаю, значно вищі. Ситуація погіршується з кожним днем. За останні роки без роботи залишилося близько шести тисяч жителів області, – констатує Маліцький.

За його словами, тільки відродження економіки може спинити ці негативні процеси.

– Сергій Ларін робив усе, щоб максимально скоротити безробіття на Кіровоградщині. Це був чи не єдиний керівник області, який розумів, що це можливо лише завдяки створенню комфортного середовища для роботи бізнесу. Разом із людьми ми написали програму розвитку «Центральний регіон», ми відкривали нові підприємства, реанімували старі… Ми домоглися того, що рівень безробіття скоротився в рази. Сьогодні нічого нового вигадувати не потрібно. Достатньо йти тим самим шляхом, – зазначає він.

Разом із тим Маліцький нагадав, що «Опозиційний блок» підготував професійний антикризовий план із десяти кроків, який передбачає відновлення роботи вітчизняних підприємств, а відтак розвиток країни, подолання безробіття та забезпечення стабільності в родинах українців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool