Безпековий марафон триває на Кіровоградщині (ФОТО)

Вересень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

В обласному центрі на базі класу безпеки Кропивницького ліцею Мрія рятувальники провели заняття з учнями.

Безпековий марафон триває на Кіровоградщині

Безпековий марафон триває на Кіровоградщині

Безпековий марафон триває на Кіровоградщині


Такі заходи фахівці Служби порятунку проводять за власними методиками, що показали досить високі результати як у навчанні учнів початкової школи, так і старшокласників.

Цього дня заняття розпочали з трикутника вогню, коли діти дізналися про причини займань, а згодом перейшли до питань запобігання пожежам та їх ліквідації за допомогою вогнегасника.

Свою кмітливість та знання з основ безпеки довелося ліцеїстам продемонструвати під час розв’язання ребусів та квестових завдань.
Досвідчений сапер аварійно-рятувального загону спеціального призначення розповів учасникам заходу про вибухонебезпечні предмети, їх властивості та заходи безпеки і алгоритм дій у разі їх знаходження.

Завершився урок безпеки традиційною фотосесією у бойовках та піротехнічному спорядженні.

Так, за допомогою навчальних стендів, макетів, іншої наочності, мультимедійного обладнання та авторських методик надзвичайникам вдалося донести до свідомості слухачів важливі питання безпекового спектру, з якими сьогодні має бути обізнаний кожен українець.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool