Батьківський комітет Кіровоградщини (фото)

Вересень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1593 | Коментарі: 4

Кіровоградська обласна громадська організація «Єлисаветградське православне товариство»

19 вересня 2012 року у м. Кіровограді відбулося засідання Батьківського комітету Кіровоградщини з проблеми: “Сім'я в сучасній Україні”. У роботі засідання взяли участь більше ста двадцяти батьків, педагогів міста Кіровограда та Кіровоградської області, представників громадських організацій.
Ініціатива проведення засідання була викликана розумінням того, що сучасна сім'я в Україні, як і в усьому світі, стикається зі значними загрозами, небезпечними тенденціями у сферах виховання, освіти та охорони здоров'я.
Під час зустрічі широко обговорювалося коло актуальних питань, пов'язаних зі станом сім'ї в Україні, впливом різних аспектів сучасного життя на виховання дітей — майбутнього нашої держави. Учасники засідання одностайно заявили, що закон повинен захищати моральність, інститут сім'ї, недоторканність родинного життя, права батьків та їх унікальну роль в житті дітей. У суспільстві не повинні виникати прояви, що руйнують інститути сім'ї та шлюбу, порушують суспільну мораль. Держава та громадськість мають усебічно поважати право батьків виховувати, навчати, духовно формувати своїх дітей.
Батьками була озвучена необхідність їхньої більш активної участі у спільній діяльності у сферах морально-естетичного виховання, захисту дітей від вульгарної інформації, яка негативно впливає на психіку й моральність, можливість відмови від занять, зміст яких суперечить переконанням та релігійним поглядам конкретної сім'ї.

Голова Батьківського комітету Кіровоградщини Н. Шевченко

Батьківський комітет Кіровоградщини (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool