Аваков має піти у відставку,- Олександр Рихлицький

Вересень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

За останні два роки кількість злочинів збільшилася на 20% і вона продовжує невпинно зростати. Але ми всі розуміємо, що насправді ця цифра значно вища і що криміногенна ситуація в країні значно гірша, ніж це намагається подати влада. З огляду на це, очільник МВС Арсен Аваков має піти у відставку, – вважає голова фракції «Опозиційного блоку» в Кіровській районній у місті Кіровограді ради Олександр Рихлицький.

– Нині Україна повернулася в 90-ті. Щодня зростає кількість повідомлень про крадіжки, грабежі, пограбуваннях квартир, убивства, напади, бандитські розбірки.... А найнебезпечніша сьогоднішня тенденція – зростання кількості тяжких та особливо тяжких злочинів. За даними Генеральної прокуратури, якщо в 2013 році в Україні зафіксовано 13 тисяч особливо тяжких злочинів, то в 2015-му – вже 21,5 тисячі. Скільки буде за результатами 2016-го року навіть уявити страшно, – говорить опозиціонер.

– Злочинці продовжують розгулювати на свободі, а рецептів з подолання бандитизму і відновлення порядку на вулицях у нинішньої влади просто немає. Міністр внутрішніх справ, який вже більше двох з половиною років перебуває на своєму посту, не зміг не те що утримати криміногенну ситуацію в країні на колишньому рівні, він допустив її катастрофічне погіршення. Тому він має піти у відставку.

«Опозиційний блок» вимагає від влади виконати її прямий обов'язок – відновити законність, забезпечити в країні правопорядок і безпеку громадян. Міністр внутрішніх справ, який не може побороти злочинність та повернути порядок і спокій на вулиці, повинен негайно піти.

Необхідно також розпустити всі незаконні радикальні збройні формування, які перетворилися в банди що тероризують ЗМІ, бізнес і простих людей. Влада повинна припинити експериментувати з реформою поліції, яка провалилася. Потрібно негайно припинити звільнення компетентних правоохоронців і заміну їх непрофесіоналами. Якщо влада не в змозі подолати розгул злочинності і забезпечити людям спокійне життя, вона повинна це визнати і піти на перевибори.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool