Андрій Райкович звернувся до кіровоградських мас-медіа

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1619 | Коментарі: 0

Приміщення пологового будинку №2 імені Святої Анни було і залишається об’єктом сфери медицини міста Кіровограда. Чутки про можливе закриття лікарні з наступнем продажем комплексу будівель спростував міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 10 травня.

Андрій Райкович звернувся до кіровоградських мас – медіа не створювати ажіотажу навколо цього питання і користуватися лише перевіреною і достовірною інформацією від фахівців управління охорони здоров’я.

- Це територія медицини!, - наголосив очільник міста. - Хочу застерегти всіх, хто збирається спекулювати на цій ситуації: оптимізація медичної галузі – це реальність і необхідність. Якщо і відбудуться адміністративні зміни, то фахівці, коллектив пологового будинку буде з роботою.

Крапка! А тримати низку приміщень, засобів, господарювати не по-сучасному, не ефективно нам не дасть змоги бюджет! Сьогодні триває глибоке вивчення цього питання. Аналіз показує, що з існуючою на сьогодні кількістю пологів на рік з великим запасом справлятиметься реконструйований пологовий будинок №1 на Новомиколаївці. Там завершуються ремонтні роботи, встановлюється найсучасніше обладнання і апаратура. У той же час нам надзвичайно необхідно створити міські гемодіалізні і інсультний центри.

Пологовий будинок №2 потрапляє в зону реформування, але остаточне рішення буде прийматися після грунтовного аналізу ситуації, запевнив Андрій Райкович.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool