Андрій Райкович звернувся до кіровоградських мас-медіа

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1599 | Коментарі: 0

Приміщення пологового будинку №2 імені Святої Анни було і залишається об’єктом сфери медицини міста Кіровограда. Чутки про можливе закриття лікарні з наступнем продажем комплексу будівель спростував міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 10 травня.

Андрій Райкович звернувся до кіровоградських мас – медіа не створювати ажіотажу навколо цього питання і користуватися лише перевіреною і достовірною інформацією від фахівців управління охорони здоров’я.

- Це територія медицини!, - наголосив очільник міста. - Хочу застерегти всіх, хто збирається спекулювати на цій ситуації: оптимізація медичної галузі – це реальність і необхідність. Якщо і відбудуться адміністративні зміни, то фахівці, коллектив пологового будинку буде з роботою.

Крапка! А тримати низку приміщень, засобів, господарювати не по-сучасному, не ефективно нам не дасть змоги бюджет! Сьогодні триває глибоке вивчення цього питання. Аналіз показує, що з існуючою на сьогодні кількістю пологів на рік з великим запасом справлятиметься реконструйований пологовий будинок №1 на Новомиколаївці. Там завершуються ремонтні роботи, встановлюється найсучасніше обладнання і апаратура. У той же час нам надзвичайно необхідно створити міські гемодіалізні і інсультний центри.

Пологовий будинок №2 потрапляє в зону реформування, але остаточне рішення буде прийматися після грунтовного аналізу ситуації, запевнив Андрій Райкович.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool