Андрій Райкович зустрівся з керівниками автотранспортних підприємств Кіровограда (ФОТО)

Травень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1553 | Коментарі: 0

Стан кіровоградських доріг і пільгові перевезення пасажирів, робота громадського транспорту у вечірній час і впровадження на лініях великомістких автобусів стали темами для обговорення на зустрічі міського голови Андрія Райковича з керівниками автотранспортних підприємств Кіровограда сьогодні, 13 травня.

У зустрічі взяли участь також заступник міського голови Олександр Мосін і начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун.

Міські посадовці подякували керівникам транспортних підприємств за допомогу в проведенні загальноміських заходів під час травневих свят та перевезення кіровоградських учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС на урочистості в Київ. Андрій Райкович також відзначив, що кількість скарг від мешканців міста на роботу громадського транспорту за останній місяць значно скоротилася, а на особистих прийомах громадян це питання не піднімалося взагалі. Це свідчить про те, що на автопідприємствах реагують на звернення міської влади.

У свою чергу, перевізники звернулися до міського голови з проханням звернути увагу на якість доріг, якими пролягають маршрути пасажирського транспорту та вирішити питання відшкодування витрат на перевезення пільгових категорій громадян.

Андрій Райкович зустрівся з керівниками автотранспортних підприємств Кіровограда

Андрій Райкович зустрівся з керівниками автотранспортних підприємств Кіровограда

Андрій Райкович зустрівся з керівниками автотранспортних підприємств Кіровограда

Очільник міста запевнив, що активний ремонт дорожнього покриття у Кіровограді розпочнеться із 16 травня і першими, де з’явиться дорожньо – будівельна техніка, стануть магістральні транспортні розв’язки обласного центру.
- Цього року ми передбачили в бюджеті 45 мільйонів гривень на ремонт доріг і при ефективному їх використанні ситуація з дорогами в місті значно покращиться, - наголосив Андрій Райкович. – Крім того, плануючи роботи із відновлення зовнішнього освітлення першочергово світильники встановлюватимуться в зонах пасажирських зупинок – це безепека дорожнього руху.

Міський голова також доручив профільному управлінню спільно з поліцією і перевізниками своєчасно коригувати і встановлювати необхідні дорожні знаки, які полегшать функціонування громадського транспорту в обласному центрі.

Щодо компенсації за пільгові перевезення, то міський голова висловив послідовну позицію міської влади.
- Ми демонструємо чесну і відкриту політику у сфері організації роботи пасажирського транспорту у Кіровограді. На перевезення пільговиків у міському бюджеті передбачено 10 мільйонів гривень, - акцентував увагу Андрій Райкович. – Поки що ці кошти ідуть на відшкодування затрат електротранспорту. Але я говорив це і зараз підтверджую, будь – який перевізник, який підготував свою бухгалтерію до вимог чинного законодавства України може здати документи на відшкодування своїх витрат.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool