Андрій Райкович вручив чотирнадцять сучасних, потужних ноутбуків

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 травня, міський голова Кіровограда Андрій Райкович вручив чотирнадцять сучасних, потужних ноутбуків гімназії нових технологій навчання.

Відбулося це під час святкування останнього дзвоника. Поліпшити матеріально – технічну базу закладу міський голова пообіцяв під час робочого візиту до закладу у навчальному році. А вже сьогодні учні отримали нову техніку, на якій працювати буде набагато ефективніше та продуктивніше.
Ще один подарунок чекав на школярів 31 – ї ЗОШ. Під час урочистостей, Андрій Райкович вручив учнівському колективу 15 сучасних планшетів. Загалом цього року у Кіровограді, свято останнього дзвоника зустріли 2800 першачків, та 3300 випускників 9 – 11 класів, майже 65 з них – золоті та срібні медалісти.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool