Андрій Райкович висловився про сьогоднішню сесію у міськраді

Червень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1825 | Коментарі: 0

По завершенні перерви депутати міської ради не змогли проголосувати за порядок денний третьої сесії і міський голова Андрій Райкович оголосив про завершення сьогоднішнього засідання. Про час і дату нового засідання буде оголошено додатково, повідомляє сайт міськради.

- На сьогоднішній сесії міської ради ми мали розглянути низку надзвичайно важливих для громади питань, - відзначив очільник міста, спілкуючись із журналістами. – Це і зміни до міського бюджету, до галузевих програм – нам уже сьогодні необхідно активно розпочинати підготовку до нового опалювального сезону. Я завжди відкрито стояв на позиціях конструктивної роботи, до цього закликав і депутатів. Сьогодні депутаський корпус не зміг об’єднатися навколо вирішення проблем міста, його мешканців. Пряма трансляція засідань сесії, запроваджена нами від сьогодні, має показати кіровоградцям хто є хто і у кого із депутатів слова не розходяться із ділом. Я переконаний, що здоровий глузд врешті – решт переможе, але згаяний час, на жаль, не повернеш.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool