Андрій Райкович висловив стурбованість результатами перевірки якості опалення

Січень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1652 | Коментарі: 0

Міський голова Андрій Райкович особисто побував у кіровоградській ЗОШ №25, щоб перевірити якість подачі тепла у приміщення закладу.

Перевірка підтвердила, що температура повітря у класах не піднімається вище за 15 С і дітям холодно. Температура теплоносія на вході до школи складає 54 С і цього замало в таких умовах, переконаний очільник міста.

Зважаючи на ситуацію, яка склался у закладі а також чисельні скарги мешканців мікрорайону на незадовільне опалення помешкань у багатоповерхівках, Андрій Райкович викликав на завтра, 12 січня, керівництво теплогенеруючого підприємства ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” для оперативного вирішення проблеми.

Одночасно, міський голова доручив управлінню освіти готувати проект реконструкції внутрішніх теплових мереж, які технічно і морально застаріли і вимагають заміни. На період до відновлення нормального теплозабезпечення у школі Андрій Райкович доручив встановити у навчальних приміщеннях додаткові електричні обігрівачі та забезпечити комфортну для занять температуру.

Міський голова за результатами свого візиту висловив задоволення організацією навчального процесу у цій перспективній і опорній для мікрорайону школі. Він пообіцяв розглянути прохання колективу закладу щодо переобладнання приміщення колишнього шкільного басейну під хореографічний зал для репетицій танцювальних колективів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool