Андрій Райкович видав розпорядження про перейменування об’єктів топоніміки Кіровограда (перелік)

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1832 | Коментарі: 0

Cьогодні, 23 лютого, набирає чинності розпорядження “Про перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топоніміки міста” №24 від 19 лютого 2016 року, яке видав міський голова Андрій Райкович.

Розпорядження видане на виконання Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” у відповідності до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи пропозиції міської топонімічної комісії.

Згідно з розпорядженням у Кіровограді перейменовуються наступні вулиці, проспекти, провулки, тупики, проїзди та райони міста Кіровограда

Кіровський район _ Фортечний район

Ленінський район _ Подільський район

Міський голова доручив головному управлінню житлово-комунального господарства міської ради провести відповідні роботи, пов’язані з перейменуванням вказаних вулиць та провулків міста, а відділу по роботі із засобами масової інформації в десятиденний термін оприлюднити дане розпорядження.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool