Андрій Райкович: у Кіровограда з’явилася унікальна можливість

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1634 | Коментарі: 0

Тема пошуку шляхів вирішення проблемних питань у сфері пасажирьских перевезень у Кіровограді стала однією з головних тем обговорення під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів сьогодні, 14 грудня.

За інформацією керівника профільного управління розвитку транспорту та зв’язку, Миколи Цирфи, рухомий склад автобусів в 11 транспортних підприємствах міста, які на сьогодні забезпечують перевезення людей за 36 маршрутами, налічують близько 420 автобусів марки БАЗ на 22 місця і 15 одиниць “Еталонів” місткістю 45 пасажирів. Однією із найбільших проблем сфери пасажирських перевезень Микола Цирфа назвав відсутність у місті великомістких транспортних засобів, а створення комунального транспортного підприємства могло б значно підвищити якість обслуговування пасажирів міста. Андрій Райкович, у свою чергу, звернув увагу керівника управління на надзвичайно низькі темпи реорганізації галузі.

- Сьогодні місто отримало унікальний шанс відродити комунальне підприємство електротранспорту. В гаражах простоюють габаритні автобуси, якіх пасажири очікують на зупинках у Кіровограді, - підкреслив міський голова. – Що зроблено за три тижні управлінням? Де ми додали позитиву? Як тривають переговори про залучення великомісткого транспорту? Відповідей на ці питання поки що, на жаль, немає.

Очільник міста доручив Миколі Цирфі негайно долучити до розробки програми розвитку пасажирського транспорту на 2016 рік досвідчених кіровоградських експертів, приділити максимальну увагу розвитку електротранспорту. Крок за кроком ми маємо впроваджувати у життя те, що задекларували, що очікують від нас кіровоградці, наголосив Андрій Райкович.

Міський голова також звернув увагу керівників галузі, що тролейбуси стануть стратегічним видом транспорту, особливо у сфері пільгових перевезень, які із наступного року не будуть здійснюватися за рахунок державних субвенцій, а фінасуватися виключно із місцевого бюджету і місто має бути готовим до цього.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool