Андрій Райкович та Сергій Бойко звертаються до медиків Кіровограда

Червень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

Шановні працівники охорони здоров’я!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника.
Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я, віру і надію, яку ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.
Найщиріші слова вдячності висловлюємо військовим медикам з Кіровограда, які щодня ризикують своїм життям і рятують українських бійців, що захищають незалежність рідної землі в зоні АТО.
Бажаємо вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

З повагою,

Міський голова Андрій Райкович
Секретар міської ради Сергій Бойко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool