Андрій Райкович провів свій перший прийом громадян

Січень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1494 | Коментарі: 0

Перший прийом громадян сьогодні, 14 січня, провів міський голова Андрій Райкович. На зустріч з очільником міста прийшли десятеро кіровоградців.

Кожний із відвідувачів прийшов зі своєю проблемою, питання просили вирішити найрізноманітніші. Так, кіровоградка Олена Осадчук просила допомогти з придбанням в ЗОШ №1 лінолеуму, та замінити кілька вікон у приміщенні закладу. Спеціалісти запевнили, що це питання почнуть вирішувати, як тільки тому сприятимуть погодні умови. Тим більше, що кошти на ці роботи передбачені у бюджеті.

Кіровоградець Сергій Ступаков звернувся з проханням переглянути тарифи на житлово - комунальні послуги, та посприяти з ремонтом пішохідних доріжок біля будинку по вулиці Попова 26. А пенсіонер, учасник бойових дій Володимир Петров прийшов скаржитись міському голові на роботу громадського транспорту.

- Маршрутчики чинять над нами наругу, беруть гроші незаконно, закрывають двері перед носом, пускають в салон тільки по двоє пенсіонерівбільше не беруть. Як нам бути?, - бідкається ветеран.

Натомість міський голова запевнив – ситуацію виправлять: - “Ми будемо проводити постійну системну боротьбу з фактами грубого порушення правил перевезень всіма можливими методами. Жорсткоо контролюватимемо це питання. А загалом ми готуємо провести реальну транспортну реформу. Буде виведений на маршрути великий транспорт і ми зробимо все, щоб питання пільгових перевезень було вирішене якісно. Щоб і пасажири і перевізники були задоволеними умовами робти і обслуговуванням”.

Тривав перший прийом громадян понад дві години. За цей час міський голова встиг поспілкуватись з десятьма кіровоградцями.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool