Андрій Райкович поставив завдання розпочати ремонт та розмітку доріг у Кіровограді

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Відновити пошкоджені люки, виконати дорожню розмітку та почати ремонт доріг. Такі завдання перед керівництвом головного управління ЖКГ під час апаратної наради сьогодні, 18 квітня, поставив міський голова Андрій Райкович.

Під час наради очільник міста зробив аналіз зробленої за тиждень роботи: - Ми висадили Коло пам‘яті Героїв АТО у Ковалівському парку.

Я щиро вдячний усім, хто долучився до цієї благородної справи, не лишився байдужим. Тепер ці насадження необхідно пильно охороняти, аби вандали не знищили нашу алею. Я прошу, щоб висаджені туї пильнували і демобілізовані учасники АТО і “спецназівці”. Комунальники ж мають належним чином доглядати за деревами, аби вони гарно прижилися.

Міський голова звернуву увагу комунальників також на необхідності вчасного реагування на звернення громадян.
- Потрібно оперативно їздити туди, де люди просять та підказують, - відзначив Андрій Райкович. - Всі роботи повинні бути виконані вчасно. Аби кіровоградці бачили, що міська влада їх чує і підтримує.

Особливу увагу зараз сьогодні треба приділити стихійним звалищам, наголосив міський голова. Їх у Кіровограді з’явилось чимало, після зими. Лівквідувати смітники треба негайно, щоб встигнути прибратися до Великодня.
Ще одне завдання, поставлене сьогодні перед комунальниками спільно із спеціалістами водогону “Дніпро – Кіровоград” полягає в повній ревізії колодязів інженерних систем, цілісності кришок люків та стану дорожнього покриття у місці їх розташування. спільно з представниками підприємтсва «Дніпро – Кіровоград» мають обстежити стан люків, та відновити ті, що зруйнувались.

Але найважливіша вимога - негайно взятись за ремонт доріг.
- Досить прицілятись, бо поки знайдете підрядника, укладете догвори, то нас зима застане – зуважив Андрій Райкович - . Поточні ремонти треба почати негайно. Автомобілісти постійно скаржаться на цю проблему. Будь ласка, не зволікайте з цим, завершуйте підготовчі роботи, і приступайте до відновлення дорожнього покриття. Та відновіть дорожню розмітку, першочергово біля шкіл та дитячих садочків.

Не зволікатимуть комунальники і з прибиранням кладовищ. Сміття там чимало. Є й чимало понівечених могил. Міський голова порадив комунальникам підключити громадськість, аби разом виявити вандалів, що наживаються на руйнуванні цвинтарів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool