Андрій Райкович побував у спальних мікрорайонах Кропивницького

Жовтень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

Сьогодні, під час апаратної наради, міський голова Андрій Райкович проаналізував результати своєї зустрічі з мешканцями багатоповерхівок, що по вулиці Жадова.

Першими на спілкування з міським головою вийшли жителі будинку №30. Тут - великий житловий масив, багатоповерхівки розділені внутрішньою аркою. Відремонтована прибудинкова територія, люди підтримують порядок. Але мешканці, особливо крайні під’їзди, не мають спокою, через постійний рух легковиків, мікроавтобусів і навіть грузового транспорнту через арку в напрямку до сусіднього кооперативного будинку.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

А поряд із сусіднім будинком облаштували криту стоянку. Але вона мешканців будинку №30 зовсім не влаштовує, бо рух машин та автобусів через їх двір – невпинний. Тож люди обурюються і бунтують. А поруч з будинком пустир, котлован від недобудови. Жителі кажуть, що хочуть розбити у дворі квітник, поставити лавочки, облаштувати територію. Така ж мета і в мешканців 26-го будинку по вулиці Героїв України. Вони мають бажання навести порядок, але навпроти теж огорожа з котлованом – довгобудом.

- Управління ЖКГ, власності і земельних відносин, під координацією Олександра Мосіна збирайтесь і з’ясуйте, чия це стоянка автомобілів, які є на неї документи? – дав завдання очільник міста. – По - друге, визначте, кому на сьогодні реально належать території і довгобуди біля Жадова, 30, і Героїв України, 26. Хто ці герої? І як ми будемо з недобудовами чинити далі?

Наголосив міський голова і на тому, щоб біля будинків залатали ями, встановили освітлення, та обов’язково проінспектували, де необхідно облаштувати пандуси. Окреме завдання – для секретаря міської ради Андрія Табалова – вирішити, хто з депутатів опікуватиметься округом. Раніше тут обирався до міської ради Федір Згривець. Проте він склав свої повноваження, і люди лишились без свого народного обранця. Андрій Табалов пообіцяв, що в разі потреби сам опікуватиметься цим округом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool