Андрій Райкович: Пам'ятаймо подвиг Героїв!

Січень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Шановні Кіровоградці!

Сьогодні ми віншуємо подвиг молодих київських студентів, які у січні 1918-го під невеличкою станцією Крути стали на захист молодої Української держави і цим дозволили урядові УНР вперше за 150 років добитися міжнародного визнання України на переговорах у Бресті. Серед них був і наш земляк Володимир Шульгин, на честь якого нині названа одна із центральних вулиць Кіровограда.
Нині актуальними є історичні паралелі між подіями початку 1918 року та реаліями нинішніми, коли Україна знову змушена давати відсіч російській військовій агресії.
Тому таким важливим є усвідомлення владою і суспільством необхідності захисту держави, своєї відповідальності за долю країни, подальшого зміцнення й розбудови Збройних Сил України як запоруки незалежності України,
Бажаю усім вам міцного здоров'я, віри у щасливе майбутнє нашого народу і держави! Пам'ятаймо подвиг Героїв!

Міський голова А. Райкович
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool