Андрій Райкович: кіровоградці чекають від міської влади командної та ефективної роботи

Листопад 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

У перерві сесійного засідання новообраний міський голова Андрій Райкович зустрівся з колективом виконавчих органів ради. Він закликав всіх працювати єдиною командою на благо громади.

- Я людина відверта, вперше прийшов на таку адміністративно-політичну посаду, - підкреслив Андрій Райкович. – Мене не цікавить, яку політичну силу чи якого кандидата кожен із вас підтримував, давайте просто зробимо певне «перевантаження», адже тепер ми працюємо разом. Працюємо командно, оперативно та ефективно, саме цього чекають від нас кіровоградці, тим більше, що проблем у міському господарстві накопичилося чимало.

Андрій Райкович висловив подяку за складну і важливу роботу, яку виконував останні вісімнадцять місяців секретар міської ради Іван Марковський, керуючи містом. У свою чергу Іван Марковський також подякував всім членам колективу виконавчих органів за плідну співпрацю і висловив впевненість в тому, що нова влада працюватиме результативно й злагоджено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool