Андрій Райкович: дорожникам - бракоробам спуску не буде!

Лютий 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

У Кіровограді проінспектують, в якому стані виявилися відремонтовані кіровоградські дороги після зими. Відповідні доручення сьогодні, 22 лютого, під час апаратної наради дав міський голова Андрій Райкович.

Моніторимуть ситуацію спеціалісти управління житлово - комунального господарства, разом із підрядниками та службою незалежного технагляду. Де знаходитимуть недоліки – складатимуть акт, з обов’язковою фотофіксацією.

Андрій Райкович наголосив, що вже на багатьох ділянках проїжджої частини кіровоградських доріг дався взнаки неякісний ремонт – асфальт зійшов разом зі снігом. А у деяких місцях, як от на дорозі по набережній Інгулу попадали бордюрні камені через їх неправильне кріплення.

Непогоді допомагають вандали: у центрі Кіровограда на площі Героїв Майдану зловмисники викрали бордюри, які комунальники мають тепер поновити до кінця тижня.
- Ми повинні пред’явити претензії підприємствам, які зробили брак. Вони повинні виконати свої гарантійні зобов’язання і за власні кошти ліквідовувати недоліки. Спускеу тут не буде. Ті дорожники, хто цього не зробить, не будуть допущені до участі в тендерах - наголосив очільник міста. – І на них будуть підготовлені відповідні звернення до правоохоронних органів.

Андрій Райкович також закликав депутаів місцевих рад усіх рівнів стати також контролерами роботи дорожників і оперативно повідомляти про проблеми на дорогах міста.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool