Андрій Перевозник: «Ми вдячні УПЛ, що вона виважено оцінила ситуацію»

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Виконавчий директор ФК «Зірка» Андрій Перевозник прокоментував ситуацію з перенесенням матчу 22-го туру чемпіонату УПЛ між командами «Зірка» та «Олександрія».

- Андрію Анатолійовичу, наскільки складно було вирішити питання з перенесенням матчу між кропивничанами та олександрійцями?

 Ви знаєте, ситуація з погодою змінювалася в гірший бік щохвилини, і ми вдячні Дирекції Української Прем’єр-ліги за те, що вона виважено оцінила ситуацію й задовольнила клопотання нашого клубу про перенесення матчу з ФК «Олександрія».

- Чи встигнете ви підготувати поле до 6 березня?

- За прогнозами синоптиків сніг сипатиме ще три дні, проте ми маємо чотири дні для того, щоб розчистити стадіон. Наразі вже проводяться роботи по розчистці території стадіону та чаші стадіону. Але все, що було прибране вже двічі, знову повернулося. Такої погоди в нашому місті не було вже давно. А такої інтенсивної кількості опадів всього за декілька діб не пам’ятають навіть старожили. І, найприкріше те, що опади не припиняються.

- «Дербі Кіровоградщини» вже другий сезон поспіль опиняється в таких «снігових» умовах.

- Так, минулого сезону нам довелося перенести гру до Запоріжжя, але наші вболівальники заслуговують на те, аби побачити найбільш очікуваний матч сезону наживо з трибун стадіону.

- Звісно, адже це дербі, котре збирає на трибунах багато глядачів…

- Так, футбол це в першу чергу гра для вболівальників. Ще в першій лізі матчі між «Зіркою» та «Олександрією» збирали на трибунах нашого стадіону по 5-7 тисяч уболівальників. Хоча, об’єктивно, ми не очікуємо великої кількості глядачів на грі. Така погода дуже сильно впливає на відвідуваність не тільки «Зірки», а й УПЛ взагалі.

Ми вдячні Прем’єр-лізі, за розуміння нашої ситуації. Проте, враховуючи те, що це вже не перший випадок перенесення гри через форс-мажорні обставини, нам слід усім разом попрацювати над календарем змагань. Можливо, наступного чемпіонату варто повернутися до так званих «резервних днів». 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool