Андрій Назаренко закріпить своїх заступників за кожним новоутвореним районом

Листопад 22, 2020 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Координацію роботи чотирьох новоутворених районів Кіровоградщини - Голованівського, Новоукраїнського, Кропивницького й Олександрійського здійснюватимуть заступники голови ОДА. 

Про це очільник області Андрій Назаренко повідомив під час зустрічі з головами ОТГ у Голованівському районі.

«Прийняв рішення закріпити за кожним районом одного зі своїх заступників. Чотири райони – чотири куратори, які будуть на зв’язку 24/7», - наголосив голова ОДА.

Як уже повідомлялося, Кабінет Міністрів України в рамках адміністративно-територіальної реформи із 21 району залишив на Кіровоградщині чотири – Голованівський, Кропивницький, Новоукраїнський та Олександрійський.

17 листопада Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій».

Новий Закон врегулює такі процеси:

• ліквідація, злиття, приєднання, поділ значної частини юридичних осіб публічного права (місцевих рад, виконавчих комітетів рад, районних рад, районних державних адміністрацій);
• передача та перерозподіл майна територіальних громад; майна територіальних громад, яке перебуває в управлінні районних рад;
• безперервність фінансування комунальних закладів, установ під час їх передачі та перереєстрації;
• забезпечення виконання бюджетів територіальних громад та бюджетів районів, які будуть реорганізовуватися або ліквідовуватися;
• загальне публічне правонаступництво, зокрема щодо чинності актів органів місцевого самоврядування, які реорганізуються. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool