Анатолію Горбенку присвоєнно почесне звання

Липень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1614 | Коментарі: 0

Щиро вітаємо художника-земляка Анатолія Горбенка з присвоєнням почесного звання «народний художник України»!

Указом Президента України від 24 червня 2011 року №708/2011 «Про відзначення державними нагородами України» за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 15-ї річниці Конституції України присвоєно почесне звання «народний художник України» Анатолію Олександровичу Горбенку – художникові-живописцю, голові правління Одеської обласної організації Національної спілки художників України.

Колектив Кіровоградського обласного художнього музею щиросердно вітає Анатолія Олександровича Горбенка з присвоєнням йому почесного звання «народний художник України» та бажає творчого натхнення, міцного здоров’я, подальших успіхів!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool