Акція «За мир і розвиток» стартувала у Кіровограді

Вересень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1581 | Коментарі: 0

Громадянський рух «За мир і розвиток», ініційований «Опозиційним блоком», стартував в обласному центрі, сьогодні, 3 вересня, повідомили у прес-службі політсили.

Згідно з інформацією, намети, де кіровоградці матимуть змогу підтримати акцію, стоятимуть у всіх мікрорайонах міста.

– Сьогодні найперше, про що мріють українці не залежно від віку, – це мир. І кіровоградці не виняток. Адже, всі розуміють, що війна відібрала у нас все. І продовжує це робити. Гинуть люди, рівень життя в країні впав, економіка зазнала серйозних катаклізмів… Ми стали розділяти життя на «до війни» і… Дуже хочеться, щоб оте «після» настало якомога швидше і держава нарешті оговталася від кризи. Нам потрібен розвиток. Тому наш громадянський рух нині надзвичайно актуальний. Ми всі разом маємо заявити владі: «Досить! Ми хочемо миру і розвитку!». Кожен підпис під нашим маніфестом стане цьому доказом, –коментує голова Кіровоградської міської територіальної організації «Опозиційного блоку» Анна Ніжнікова.
– Діти не повинні знати слово «війна». В ім’я дитинства, в ім’я майбутнього України збережемо мир, – додала вона.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool