Адмінбудівлю в Добровеличківці виставлять на аукціон

Червень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Аукціон з приватизації адміністративної будівлі, яка знаходиться за адресою: Кіровоградська обл., смт Добровеличківка, вул. Шевченка, 124., відбудеться 22 червня

Про це повідомила заступниця начальника Регіонального відділення - начальник управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф'єва.

«Це одноповерхова нежитлова будівля загальною площею 201,5 кв.м з вбиральнею на території. Рік побудови - 1903. Опалення – пічне. Водопостачання, каналізація, газопостачання – відсутні. Підведено електропостачання. Загальний стан приміщень – незадовільний, потребує проведення ремонтних робіт», - зазначила посадовиця.

Вона додала, що стартова ціна об’єкта складає 435 720 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 21 червня.
Нагадаємо, мета приватизації таких об’єктів - знайти нових власників, які зможуть дати будівлям нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати.

Перелік доступних для приватизації об’єктів доступний за посиланням (https://bit.ly/3hhpW9G). Також інформацію про об’єкти, які пропонуються для приватизації можна знайти на офіційному сайті Кіровоградської облдержадміністрації. 

Адмінбудівлю в Добровеличківці виставлять на аукціон


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool