43,5 відсотків кропивничан проголосували б за Артема Стрижакова, якщо б вибори мера проходили зараз

Вересень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) досліджував електоральні настрої населення щодо виборів мера Кропивницького з 13 серпня по 2 вересня 2018 року.

За результатами, якби ті, хто не визначився за кого голосувати, як звичайно, не прийшли б на вибори, участь у голосуванні взяли б близько 70% усіх виборців, подані голоси розподілилися б наступним чином: 

* 43,5% проголосували б за А. Стрижакова,
* 28,4% – за А. Райковича,
* 13,6% – за О. Цертія,
* 10,8% – за А. Табалова,
* за інших кандидатів – загалом 3,8%.

Крім того, було досліджено електоральні настрої населення щодо виборів до Верховної Ради за мажоритарною системою. У рейтингу також лідирує громадський діяч Артем Стрижаков - 25,8%. Більш як у два рази менше отримав би діючий мер Андрій Райкович - 11,5%. 8 і менше відсотків мають Березкін,Горбунов, Яриніч, Табалов.

Опитування громадської думки жителів м. Кропивницький проводилося методом особистого інтерв'ю з використанням планшетів (САРІ), опитано 800 респондентів, що мешкають у м. Кропивницький, за 3-х ступеневою стохастичною вибіркою, випадковою на кожному ступені, що репрезентативна для населення міста віком від 18 років.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) досліджував електоральні настрої населення щодо виборів мера Кропивницького з 13 серпня по 2 вересня 2018 року.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і без врахування дизайн-ефекту) не перевищує: 3,5% для показників близьких до 50%, 3,1% — для показників близьких до 25% або 75%, 2,3% — для показників близьких до 12% або 88%, 1,6% — для показників близьких до 5% або 95%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool