35-тисячна власниця «бюджетної» картки ПриватБанку знайшлася у Світловодську

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1145 | Коментарі: 0

Представники регіонального управління ПриватБанку завітали до м. Світловодськ з радісною місією: привітати 35-тисячну власницю зарплатної картки бюджетної організації - виховательку дитячого садочку Олену Піжук.

«Я давно користуюся послугами ПриватБанку. Дуже подобалося, коли наш садочок отримував тут зарплату. Мати зарплатну картку тут дуже зручно, особливо задоволена функцією Приват24, - розповідає Олена Піжук. - Тепер усі чомусь перейшли в інший банк, а я, дізнавшись про можливість кожного самому обирати банк для обслуговування, повернулась до Привату. Тільки нещодавно отримала зарплатну карту і такого повороту подій не очікувала, це було несподівано і звичайно дуже приємно».

Щире привітання усіх освітян міста з професійним святом в особі директорів світловодських шкіл перейшло у цікаву та змістовну презентацію продуктів та послуг банку саме для бюджетних установ.

«40 відсотків бюджетних організацій регіону обслуговується у ПриватБанку, що свідчить про гідну оцінку клієнтів роботи нашої фінустанови, - розповідає Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми завжди відкриті для наших клієнтів та доступні: у нас найбільша кількість відділень, банкоматів, унікальна послуга Приват24, онлайн-чати навіть у соцмережах та «гарячі лінії». Ми завжди готові допомогти з будь-яких питань цілодобово, у режимі 24/7/365».

Позиції ПриватБанку як державного суттєво зміцніли на ринку фінансових послуг, а можливості значно розширилися. Сьогодні банк приймає участь у державних програмах, таких як “Теплі кредити” тощо.

«Якщо раніше ми були комерційним банком і були обмежені у своїх можливостях як комерційна структура, то сьогодні ми стали державною фінансовою установою, що зміцнило наші позиції на ринку фінансових послуг, - продовжила Оксана Пасічніченко. - Сьогодні ми відкриті для організацій усіх форм власності, пропонуємо ще більше послуг, які не може запропонувати жоден інший банк, бо ПриватБанк як був, так і залишається найтехнологічнішою фінансовою установою».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool