35 переможців конкурсу МАН із Кіровоградщини отримали премії від обласної влади

Травень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

В обласній філармонії відбулося нагородження преміями 35 учнів з Кіровоградщини, чиї науково-дослідницькі роботи перемогли Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту МАН України сьогодні, 31 травня.

Загалом премії від обласної влади в розмірі 1800 гривень отримали 57 обдарованих дітей. Привітала талановиту молодь заступниця голови ОДА Світлана Лобанова.

«Вже стало гарною традицією в нашій області в кінці навчального року відзначати обдарованих дітей Кіровоградщини. Не зважаючи на карантинні умови, цього року ви, слухачі Кіровоградської Малої академії наук, вибороли у наймасштабнішому Всеукраїнському конкурсі для юних науковців 35 перемог, і сьогодні Кіровоградщина чільно посідає 5 місце у загальноукраїнському рейтингу. Щиро вітаю Вас з перемогою в найпрестижнішому конкурсі юних дослідників України!» - привітала переможців Світлана Лобанова.

Цьогоріч переможцями масштабного конкурсу стали представники 10 територіальних одиниць області, з яких: 2 села, 2 селища, 4 міста та з обласного центру, призери представляють 15 навчальних закладів , з них 3 – учні комунального закладу "Боківський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Гурівської сільської ради, 5 – учні комунального закладу "Бобринецьке навчально - виховне об'єднання "Навчально - виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 1" Бобринецької міської ради; 15 - учні комунального закладу "Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради".

Нагадаємо, уперше за 25-річну історію вихованці Малої академії наук Кіровоградської області здобули 35 призових місць на конкурсі науково-дослідницьких робіт МАН України. 

35 переможців конкурсу МАН із Кіровоградщини

35 переможців конкурсу МАН із Кіровоградщини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool