35 кіровоградців увійдуть у Громадську раду (ФОТО)

Лютий 18, 2016 | Новини | Переглядів: 2387 | Коментарі: 0

Сьогодні у міській раді відбулося перше зібрання ініціативної групи, яка буде займатися створенням Громадської ради. На сьогоднішньому засіданні були присутні 12 представників різних громадських об’єднань та спілок.

Це було організаційне засідання, на якому начальник відділу внутрішньої політики Кіровоградської міської ради Сергій Запорожан розповів, яким чином буде відбуватися формування громадської ради.

Громадські об’єднання вже можуть подавати своїх кандидатів для участі в установчих зборах Громадської ради, орієнтовно збори повинні відбутися 9-11 квітня 2016 р. Під час зборів, які відбудуться у міській раді, шляхом голосування будуть обрані 35 кіровоградців. Вони і будуть представляти громадськість міста в громадській раді.

Створена ініціативна група запрошує усі зацікавлені інститути громадянського суспільства Кіровограда для участі у створенні громадської ради.
Для цього необхідно:

До 18 березня 2016 року подати до ініціативної групи заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

Документи надавати у паперовому вигляді за адресою: 25000, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 317, відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Кіровоградської міської ради (з 8.00 до 17.00 год.) та у електронному вигляді на адресу: vvp@krmr.gov.ua або evk2007@krmr.gov.ua

Перелік документів надається у витягу із Постанови КМУ № 996.

35 кіровоградців увійдуть у Громадську раду (ФОТО)

35 кіровоградців увійдуть у Громадську раду (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool