На Кіровоградщині під час земляних робіт були виявлені небезпечні знахідки (фото)

Березень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 523 | Коментарі: 0

30 березня сапери групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області знищили у спеціально відведеному місці 8 боєприпасів часів Другої світової війни, що були виявлені громадянами під час земляних робіт на відкритій місцевості у Знам’янському районі

А саме: біля м. Знам’янка – 7 мінометних мін калібру 82 мм, біля смт Знам’янка Друга – 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм. До приїзду саперів місця знахідок охоронялись поліцією. Контрольним обстеженням території більше вибухонебезпечних предметів знайдено не було.

Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.

були виявлені небезпечні знахідки

були виявлені небезпечні знахідки

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool