3 грудня - Міжнародний день інвалідів

Грудень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

ШАНОВНІ КІРОВОГРАДЦІ !

3 грудня під егідою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день інвалідів. Це ще один привід, аби нагадати всім, що уважне, милосердне ставлення до інвалідів, а також людей похилого віку та дітей – це ознака цивілізованості та високої культури суспільства На сьогодні у Кіровограді проживають майже 11 тисяч таких людей. Міська влада робить усе для того, щоб вони відчували турботу і тепло, щоб і діти-інваліди, і дорослі отримували необхідну соціальну підтримку, робочі місця, мали змогу проводити дозвілля, займатися спортом, отримувати допомогу в центрах професійної і соціальної реабілітації, щоб ця категорія громадян почувала себе комфортно на вулицях обласного центру, у громадських місцях. Кожен з нас повинен зруйнувати стіну байдужості і простягнути руку допомоги тим, хто її потребує. Ми щиро вдячні людям, які за покликом серця займаються проблемами інвалідів, чий приклад надихає на благородні вчинки. Ми зобов'язані уважніше придивитися до тих, хто нас оточує, хто потребує нашої допомоги і повинні запитати себе: чи робиться все для того, щоб інваліди могли розкрити свій особистий творчий потенціал, знайти своє місце в житті. Багато хто з них проявляє високі громадські і морально-вольові якості, живе повноцінним життям. Хай їх енергія і натхнення будуть прекрасним прикладом для всіх нас. Від щирого серця бажаємо всім вам щастя, здоров'я, миру і життєвого оптимізму.


Міський голова О.Саінсус      Секретар міської ради І.Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool