230 рятувальників та 72 од. насосного обладнання залучались протягом доби для надання допомоги населенню

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

Загалом протягом доби для надання допомоги населенню для відкачування води на прибудинкових територіях від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалось 230 рятувальників та 72 од. насосного обладнання. За добу відкачано 20 тис. 476 куб.м води (усього з 2 квітня відкачано 50 тис. 892,3 куб.м води).

Протягом доби спостерігалися випадки підтоплення територій 68 населених пунктів у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Чернігівській областях та м. Києві.За інформацією Укравтодору проїзд автошляхами державного та регіонального значення забезпечено.

Станом на 7:00 5 квітня на більшості території України без істотних опадів. Опади у вигляді невеликого дощу спостерігаються у Київській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях та м. Києві.

За інформацією Гідрометеорологічного центру протягом 5 квітня очікується поступове підвищення рівнів води з подальшим затопленням заплав, зокрема: на р. Рата (Львівська область) біля м. Великі Мости спостерігається підйом рівня води до критичної відмітки. Запас складає 67 см. Прогнозується можливе підтоплення 3 населених пунктів (м. Великі Мости, с. Межиріччя та с. Сілець);

на річці Дунай (Одеська область) рівень води біля м. Вилкове складає 152 см (за минулу добу знизився на 3 см), початкова відмітка підтоплення прирічкових будинків – 155 см. Запас складає 88 см. Прогнозується підтоплення 24 приватних житлових будинки та присадибних ділянок; на ділянці р. Дністер Галич – Заліщики підвищення рівня води на 0,5-1,0 м, місцями вихід води на заплаву;  на ділянці р. Тиса між с. Великий Бичків – м. Хуст на 0,4-0,6 м; на р. Тиса біля водпоста Вилок – на 0,8-1,3 м з виходом води на заплаву. У ДСНС України у цілодобовому режимі працює робоча група Міжвідомчого оперативного штабу, повідомляє  сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool