22 травня в Кіровограді фінальний етап XVІІІ обласного Фестивалю дружин юних пожежних

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

22 травня о 9:00 в залі Кіровоградської обласної філармонії розпочнеться фінальний етап XVІІІ обласного Фестивалю дружин юних пожежних. 

У змаганнях візьмуть участь такі шкільні команди-переможниці зональних етапів фестивалю: «Лицарі порятунку» (м.Долинська), «Рятівник» (м.Знам’янка), «Фенікс» (м.Бобринець), «Гарячі голови» (смт Онуфріївка), «Спалах» (м.Мала Виска), «Рятівний патруль» (м.Новоукраїнка), «П’ятий елемент» (м.Кіровоград), «ЧП» (смт Олександрівка).

У конкурсній програмі: виступи команд на тематику безпеки життєдіяльності, конкурс на знання теорії та практики першої медичної допомоги. Друга частина фестивалю проводиться на базі Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Тут на пересічній місцевості учасники демонструють практичні вміння орієнтуватися на місцевості, долати перешкоди, надавати допомогу тощо.

Запрошуються всі бажаючі! Вхід вільний.

ТУ МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool