20 березня на Кіровоградщину очікує черговий циклон

Березень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

За прогнозами синоптиків, завтра мешканцям області слід готуватися до чергового снігопаду, який очікується у вечірній час. Про це під час апаратної наради повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Завтра ми очікуємо такі ж погодні умови, що спостерігались на Кіровоградщині минулої доби", - зауважив він.

За словами очільника області, з огляду на ускладнення погодних умов в окремих областях, Урядом заздалегідь проведено низку організаційних заходів. Так, минулої п’ятниці зазначене питання розглядалося на нараді під головуванням Віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка, за результатами якої відпрацьовано відповідний план дій на регіональному рівні. Зокрема, для боротьби з наслідками негоди з резервного фонду придбано додаткове пальне. Крім того територіям було рекомендовано не випускати сьогодні в рейс шкільні автобуси.

"Сподіваюсь всі райони і міста впоралися із завданням або зараз працюють над забезпеченням стабільної роботи всіх соціальних закладів", - зазначив Сергій Кузьменко. "Весняні завірюхи можливі, але вони не мають нікого налякати, тому кожен керівник території знає, і має вживати усі необхідні заходи для забезпечення нормальної життєдіяльності населення".

Під час наради про ситуацію на місцях після вчорашньої негоди голові ОДА доповіли керівники Устинівського, Благовіщенського, Гайворонського та Світловодського районів. З їх слів, ситуація загалом контрольована. Вночі і зранку тривають роботи з розчищення автошляхів, населені пункти забезпечені світлом та продовольством.

Зважаючи на те, що циклон очікується наприкінці завтрашнього дня, Сергій Кузьменко доручив місцевій владі забезпечити підвіз дітей до навчальних закладів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool