У Кропивницькому рятувальники та поліцейські провели спільний рейд

Квітень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

На жаль, трапляються випадки, коли водії транспорту не дотримуються вимоги правил дорожнього руху щодо надання переваги у русі спецтранспорту із увімкненою сиреною на дорогах загального користування.

Наприклад, коли пожежно-рятувальний автомобіль мчить на виклик, кожна хвилина затримки на шляху до місця надзвичайної події може коштувати комусь здоров’я чи навіть життя.

З метою практичної перевірки рівня знань та дотримання правил дорожнього руху на дорогах кропивницькими водіями, 25 квітня Управління ДСНС в області та Управління патрульної поліції провели спільну акцію «Не перешкоджай! Я рятую твоє життя!»
Екіпажі патрульної поліції супроводжували рух пожежно-рятувального автомобіля із увімкненою звуковою та світловою сигналізацією вулицями міста. Як з’ясувалось під час рейду, більшість водіїв виявляють повагу до спецтранспорту, що поспішає на виклик, проте кілька порушників правил дорожнього руху проігнорували сирени. До них були вжиті відповідні заходи реагування з боку працівників патрульної поліції.

Шановні учасники дорожнього руху! Пам’ятайте, що ввімкнена сирена пожежно-рятувального автомобіля сигналізує про те, що хтось чекає на допомогу і зволікання може бути вкрай небезпечним. Коли кожна хвилина на рахунку – не перешкоджайте рятувальникам виконати свій обов’язок. Адже допомога може знадобиться кожному з вас!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool