18 юних кропивничан стали переможцями фантастичних пригод

Вересень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

18 юніорів Кіровоградщини легко освоїлись у королівстві фантастичних пригод ЮніорБанку, з честю справились із усіма надскладними завданнями та стали переможцями акції «Фантастичні пригоди».

Нагадаємо, що з 18 липня по 20 серпня ЮніорБанк проводив акцію серед юніорів «Фантастичні пригоди». За умовами акції, учасники мали виконати ряд завдань, які приходили онлайн, та отримати скарби королівства.

«О! Це були справжнісінькі пригоди! Круто! - ділиться враженнями Ніна Гаврилюк, одна з переможниць акції. - Найбільше запам’яталось, як я звернулась до продаців магазину “Канцлер” після не однієї години пошуку товару у різних, навіть супермаркетах. Вони так перейнялися моїм бажанням перемогти - прохання читалось у моїх стомлених очках, що навіть зробили знижку аби лишень сума у чеку була саме 20,18 грн».

У акції зареєструвалося 19064 учасників, з яких 716 виконали усі завдання та дійшли до фінішу.

«Я вдячна всім 519 юніорам Кіровоградщини, які зареєструвалися в акції, - розповідає Вікторія Подкладенко, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - І щиро вітаю 18 - найвитриваліших, найрозумніших та найкреативніших - моїх щасливих переможців!».
 

Призовий фонд акції ділиться порівну між усіма учасниками, які виконали всі завдання акції в період її проведення та дійшли до фініша.

«Фантастична новина для фантастичних пригод! - додає пані Вікторія. - Ми прислухалися до побажань учасників і збільшили призовий фонд зі 100 тис. грн до 250 тис. грн!».

Виплата подарунка здійснюватиметься шляхом зарахування грошей на Карту Юніора учасника. Найактивніші отримають сувенірну продукцію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool