В центральній частині Кропивницького відбувся рейд (ФОТО)

Листопад 16, 2022 | Новини | Переглядів: 4579 | Коментарі: 0

Вчора в обласному центрі працівники ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу на площі Богдана Хмельницького у центрі м. Кропивницький.

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд


Кропивничан закликали не ігнорувати сигналів повітряної тривоги й ходити в укриття або ховатись від небезпеки у приміщенні, що відповідає правилу двох стін, а також бути обережними при виявленні різних вибухонебезпечних предметів.

Крім того, надзвичайники пояснили громадянам, як діяти у разі хімічної чи радіаційної загрози.
Звичайно, не обминули увагою і питання пожежної безпеки осель жителів обласного центру: нагадали правила, пояснили, як запобігти вогняному лихові та діяти, якщо пожежа виникла.

У ході роз’яснювальної роботи серед громадян було розповсюджено листівки із застереженнями та вказаним номером телефону, за яким у разі надзвичайної події необхідно викликати Службу порятунку «101».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool