На Кіровоградщині відкрили ще один клас безпеки (ФОТО)

Березень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Рівнянська громада на Кіровоградщині відсвяткувала відкриття Класу безпеки.

На Кіровоградщині відкрили ще один клас безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрили ще один клас безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрили ще один клас безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрили ще один клас безпеки (ФОТО)


А яке ж свято без гостей? Тож, таку знаменну подію у Рівнянській спеціальній школі відзначили разом зі Службою порятунку.

Перший урок безпеки у новому класі рятувальники провели для учнів середніх класів.

У невеликому за розміром приміщенні навчального закладу дбайливими руками освітян, батьків та за підтримки громади було створено справжню лабораторію безпеки, де діти із задоволенням зможуть отримувати нові знання та практикуватися у вміннях, що відповідають базовим потребам школярів у цій сфері. Облаштування кабінету та детально продумані локації допомагатимуть значно кращому засвоєнню навчального матеріалу.

Розпочали заняття, традиційно, з питань пожежної безпеки. Пригадали правила безпечної поведінки у побуті, дізналися про причини пожеж та дії у разі їх виникнення. Інтерактивна форма заняття дозволила проявити творчий підхід до викладу навчального матеріалу.

Під час уроку діти вчилися викликати Службу порятунку та евакуюватися з приміщення у разі виникнення займання.

Вчилися сьогодні розпізнавати небезпечні предмети, дізналися про сучасні боєприпаси та правила поведінки з ними. Головне - це досягти того , аби кожна дитина добре запам’ятала чіткий алгоритм дій та не панікувала у нестандартних ситуаціях.

А як боротися зі стресами та не піддаватися паніці в екстремальних ситуаціях. навчила учасників заходу психолог Головного управління ДСНС в області. За допомогою розвантажувальних методик діти позбавлялися від накопиченого вантажу стресів та страхів. А ще ділилися позитивними емоціями та враженнями від заходу.

Із задоволенням учні приміряли бойовки та уявляли себе справжніми рятувальниками. Тож, цього дня свято безпеки вдалося, адже знання, засвоєні з величезною порцією позитиву, стануть для школярів надійним щитом від небезпеки.

ГУ ДСНС України у кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool