На Кіровоградщині виникло три пожежі

Лютий 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три пожежі різного характеру.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три пожежі різного характеру.


Так, 15 лютого о 09:11 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній у м. Гайворон Голованівського району. Там виникло займання легкового автомобіля Volkswagen Passat, яке о 09:30 загасили бійці 21 пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня о 16:59 стало відомо про загорання у приватному секторі по провулку Козацькому у м. Знам’янка Кропивницького району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 речей домашнього вжитку в літній кухні на території приватного домоволодіння. О 18:05 пожежу ліквідували силами знам’янського підрозділу.

О 19:10 до Службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Дружби в с. Новий Стародуб Петрівської територіальної громади Олександрійського району. У житловому будинку сталося загорання 6 м2 домашніх речей, яке о 20:46 загасили вогнеборці 32-ої пожежно-рятувальної частини.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool