15 000 підписів кіровоградців передано Президенту

Листопад 07, 2011 | Новини | Переглядів: 2424 | Коментарі: 6

Партія «ПРАВДА» декілька місяців активно збирала підписи мешканців Кіровоградської області на підтримку законопроекту щодо земельного референдуму. Результати кампанії вражають: 15 000 кіровоградців підтримали ініціативу проведення земельного референдуму.

– Дмитре Олександровичу, як автор законопроекту, чим ви поясните таку активну підтримку з боку кіровоградців?
– Кіровоградці, як ніхто в Україні, усвідомлюють всю цінність сільськогосподарської землі. Люди розуміють, що у скрутну хвилину саме земля годуватиме їхні сім’ї. Тому не всі хочуть продавати землю. Адже після того, як людей обдурили з Ощадбанком, з пенсійною реформою, українці побоюються, що їх знову ошукають: не питаючи, відберуть їхню землю за копійки. Відтак майже 90% кіровоградців цілком підтримали нашу законодавчу ініціативу щодо призначення всеукраїнського референдуму, під час якого кожен українець особисто зможе вирішити, чи варто продавати українську землю.
– Результат, якого досягла партія «ПРАВДА», вражає: 15 000 підписів усього за декілька місяців.
– Так, кіровоградці дуже активно ставили підписи на підтримку законопроекту щодо референдуму. Щодня, незважаючи на негоду та справи, до наметів «ПРАВДИ» приходили сотні людей, аби підтримати нашу ініціативу. Люди навіть підгодовували наших активістів у наметах. Це було дуже приємно. Я дякую кожному кіровоградцю за його підпис та підтримку.
– Наразі збір підписів закінчено?
– Так. Адже на дворі вже листопад, і за два місяці мораторій на продаж землі автоматично буде відмінено. У нас залишилося зовсім мало часу, щоб змінити ситуацію і змусити політиків призначити референдум та дізнатись думку людей. Відтак, попри те, що підписи все ще активно збираються і за місяць можна було би отримати ще 5–6 тисяч, ми припиняємо збір підписів та передаємо їх Президенту України з тим, аби переконати його в необхідності ухвалення нашого законопроекту та призначення референдуму.
– Коли ці підписи буде передано Президенту України?
– Ми передамо їх уже в листопаді.
– Багато політичних сил намагалися збирати підписи щодо земельного референдуму, однак тільки «ПРАВДА» довела цю нелегку справу до кінця.
– Якщо ми хочемо реально змінити нашу країну, ми не маємо права спинятися на півдорозі. Ми повинні сумлінно працювати, як працювали наші батьки, аби захистити себе, нашу землю і нашу країну.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool