11 млн. грн. заборгованості із заробітної плати повернули мешканцям Кіровоградщини

Липень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Поточного року прокурори Кіровоградщини допомогли отримати жителям області близько 11 млн. грн. заборгованості із заробітної плати. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Відносно керівників, які свідомо порушували законодавство про працю та не виплачували своїм працівникам зароблену заробітну плату прокурорами порушено 11 кримінальних справ. На усунення порушень трудового законодавства внесено 118 подань, до відповідальності притягнуто 83 посадові особи, з яких 36 спеціалістів органів влади, місцевого самоврядування та державного контролю.
До місцевих судів пред’явлено 234 позови та заяви на видачу судових наказів про стягнення нарахованої, але невиплаченої заробітної плати на суму понад 1,1 млн. грн. Документи розглянуто й задоволено. Забезпечено реальне виконання судових рішень про стягнення заборгованості з виплат заробітної плати за своїми позовами на загальну суму 769 тис. грн.
У сфері пенсійного забезпечення на прокурорську вимогу погашено понад 3 млн. грн. заборгованості із сплати внесків.
За січень-червень 2012 року на користь органів Пенсійного фонду України за судовими рішеннями, постановленими за позовами прокурорів стягнуто 1,3 млн. грн.
Цілеспрямована й копітка робота в даному напрямку прокурорської діяльності триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool