На Кіровоградщині за добу ліквідовано 5 пожеж

Травень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

Інформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 5-6 травня

Минулої доби пожежно-рятувальники підрозділами ГУ ДСНС в області ліквідовано 5 пожеж, під час однієї з яких травмовано юнака. Подія сталась у м. Новомиргород: о 10:34 надійшло повідомлення про займання у двоповерховому приватному будинку по вул. Мала Виноградівська. Як з’ясувалось на місці події, через необережне поводження при розпалюванні плити сином господарів будинку, 2003 р.н., сталось займання майна та стелі в будинку. Під час пожежі хлопець отримав опіки рук. Вогнеборці приборкали пожежу протягом 40 хвилин.

У Кропивницькому по вул. Карабінерна сталось загоряння майна на балконі однієї з квартир на 3-му поверсі 5-поверхівки. Займання оперативно приборкали рятувальники місцевого підрозділу.

Крім того, три пожежі виникло на відкритій місцевості: Голованівський район, Завалівська СТГ, с. Жакчик; Кропивницький район, Соколівська СТГ, с. Соколівське; Новоукраїнський район, Мар'янівська СТГ, с. Заріччя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool