«Завжди посміхайтеся», - шоумен, учасник «Квартал 95» Артем Гагарін (ФОТО)

Квітень 02, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2767 | Коментарі: 0

Шоумен, телеведучий, учасник студії «Квартал 95» Артем Гагарін дав інтерв’ю для FOTOINFORM.NET.

 

 

 

Ми поспілкувалися про різні складові життя гумориста. Нікому не секрет, що Артем є майстром імпровізації. Цікаво було дізнатися у нього, чи цей талант є вродженим або ж набутим. За словами шоумена:

«Вміння жартувати є вродженим дефектом (сміється), але досвід має значення. Навіть якщо подивиться, як я починав потрошки вести рубрики в «Чисто News», то спочатку було якесь мені важко, хоча на той момент я вже щось робив, проводив різні заходи, проте це дещо інше. Але я зрозумів, що треба розслабитися та отримувати задоволення від того, що ти робиш. Найголовніше – не треба напружуватися, тому що коли ти напружений, то ніяка гарна думка тобі в голову не прийде. Розслабився, отримав задоволення і тоді задоволення отримає й людина з яким ти спілкуєшся та усі, хто поряд, або ж дивиться телепередачу».

Даруючи гарний настрій оточуючим, Артем переконаний сміх – є важливою складовою життя людини:

«Я завжди усім бажаю, щоб люди посміхалися, тому що, якщо людина посміхається у нього все добре. Коли посмішка на обличчі, нема часу на погані думки, на те, щоб боліти і т.д.».

Що ж до творчої мрії, то їх у телеведучого багато:

«Якщо нема творчої мрії, якщо нема якихось цілей, то це все марно, ми зупинимось і не будемо розвиватися. Я знаходжусь навіть не на половині свого шляху, в мене попереду багато плані. Важливо весь час розвиватися».

Серед найближчих планів Артема Гагаріна - провести гарно рік: «Він, як мінімум, буде у мене футбольним роком».

 шоумен, учасник «Квартал 95» Артем Гагарін, новини шоу біізнесу,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool