Які млинці найбільше полюбляють зірки українського шоу-бізнесу?

Лютий 24, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1900 | Коментарі: 0

Масляна у самому розпалі, з цього приводу журналіст FOTOINFORM.NET поспілкувалась з зірками українського шоу-бізнесу. Ми дізналися,чи святкують вони масляну та які млинці полюбляють найбільше.

Популярний телеведучий, шоумен Артем Гагарін розповів: «Авжеж святкуємо, ми з дітьми, жінкою наряджаємося, знаходимо якесь чучело і палимо його у дворі (сміється). Жартую. Насправді масляна обмежується лише млинцями. Взагалі це начебто й гарне свято, але ж ці млинці, ти ж у сухом’ятку не будеш їх їсти, і починається…млинці з ікрою, зі згущеним молоком, з шоколадом, і ще з чимось. Це ж жахливо, це ж плюс пару кілограм точно. А загалом, люблю смачні».

Олег Скрипка підкреслив: «Я святкую масляну, зустрічаємо весну, чекаємо, закликаємо. Вже погода трішки покращилась навіть. Дуже люблю гречані млинці,вони для мене найсмачніші».

Радіоведучий, музикант Сергій Кузін говоре: «Я люблю гречані млинці, вони прекрасні, особливо із вершковим соусом».

 Фронтмена гурту «Pianoбой»  Дмитро Шуров поділився з нами: «Це найбільш улюблене з дитинства блюдо. Ще бабуся мені їх готувала «божевільні» млинці, вона додавала дуже багато масла, в цьому був її секрет, вона робила їх дуже жирними, але при цьому виходили дуже тонкими. І я просто гору з’їдав спокійно, при чому без варення, без сметани, без цукру, просто «голі» млинці. Було дуже смачно. Бабуся досі, коли приїжджаю їх готує».

Олена з дуету TamerlanAlena розповіла: «Дуже хочеться млинців, але не можна. Усі дівчата готуються до весни».

Тамерлан у свою чергу наголосив: «До речі, один з подарунків, який мені подарувала теща на новий рік була саме сковорідка для млинців, вона знає що я дуже їх люблю». «Тамерлан колись пробував пекти млинці, здається у минулому році, а сковорідка поки запакована»,- підкреслює Олена. «Але скоро вона буде розпакована»,- додав Тамерлан, сміючись.

Співачка Alyosha відзначила: «Звісно люблю, але часу на поїсти взагалі немає. А взагалі, що стосується млинців, то головне, аби вони були трохи солодкими, а що в них загорнуть це вже не важливо»

Співак DimaLibra дуже полюбляє млинці: «Для мене масляна розпочалась на день раніше, із задоволенням ними наївся. І запевняю, ще наїмся ними дуже багато разів (сміється). Чесно кажучи люблю всілякі млинці. Проте найулюбленішими є з сиром, яблуком, а також подобаються і з грибами».  

Фіналіст «Х-Фактору» Влад Ульянич поділився з нами тим, що цього річ від млинців прийшлось відмовитися:«Чесно кажучи, не святкую, це свято для мене пов’язано з масовими гуляннями на ВДНГ, або іншими заходами. З Нового року став дуже слідкувати за харчуваннам, їм дуже мало мучного, хоча й дуже його полюбляю. Стараюсь правильно харчуватися, займатися спортом. Тому млинці в цьому році посмакувати не вдасться. Виробляю силу волі».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool