Я люблю зсередини пізнавати місто,- актриса Катерина Кістень

Квітень 18, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2537 | Коментарі: 0

Відома українська актриса театру і кіно, героїня комедійних серіалів «Слуга народу» і «Коли ми вдома» Катерина Кістень розповіла FOTOINFORM.NET про роль подорожей у її житті та мрії.

Як виявилося мрії артистки стосуються її роботи:

«Моя мрія скоріше не конкретна, вона стосується того, щоб я все життя, поки буду працювати, робила те, що приносить мені задоволення і розвиває мене, як особистість. Не важливо, що це не буде , я берусь за дуже різні експерименти і завжди щаслива».

Для успішного результату роботу велике значення має натхнення, його актриса знаходить у подорожах:

«Завжди, коли потрапляю в нові місця у мене завжди великі враження. Я дуже люблю ставати не туристом, а зсередини пізнавати місто, перенестися в роль місцевого жителя,ніби я там жила усе життя. Це мене дуже надихає та наповнює енергією».

Я люблю зсередини пізнавати місто,- актриса Катерина Кістень


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool