Віра, надія, любов приходить до людей, які бажають цього, - Олег Серафін

Квітень 07, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1841 | Коментарі: 0

Соліст запального українського гурту «Rumbero’s» Олег Серафін розповів FOTOINFORM.NET про найближчі плани та протягування позитиву, а разом з тим і успіху.

 

«Rumbero’s» є одним із найпозитивніших гуртів українського шоу-бізнесу, вони на кожному виступі створюють феєричне свято з латиноамериканським колоритом. За словами Олега, вони разом з Аматором Лопесом, аби дарувати гарний настрій публіці щодня черпають позитив у людях, як би це дивно не звучало:

«Коли говорять, що навколо люди злі й сірі – це не правда. Мені здається, якщо ти випромінюєш позитив, ти притягуєш до себе гарних, позитивних людей. Ми дуже радіємо від того, що нас оточують позитивні й класні, всередині гарні люди. І, тому ми відаємо те ж саме».

Артист підкреслює, зо важливо бути на позитиві завжди:

«Думаю кожному потрібно намагатися бути завжди у гарному настрої, намагатися танцювати, займатися спортом, допомагати людям… Це теж дає віру , це дарує добро, тому що зараз насправді дуже мало гарних людей. Мені здається, що віра, надія, любов приходить до людей, які бажають цього, які роблять щось для цього, тому звичайно дуже треба просто щось робити».

Соліст запального українського гурту «Rumbero’s» Олег Серафін розповів FOTOINFORM.NET про найближчі плани та протягування позитиву, а разом з тим і успіху.

Під час нашого спілкування Олег Серафін поділився найближчими планами гурту «Rumbero’s»: «В наших планах відзняти новий кліп і поїхати у Всеукраїнський тур, тому скоро кожен зможе почути нас в своєму місті. До зустрічі!».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool