Відомий музикант Орест Галицький про новий альбом Ірини Білик

Квітень 02, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3228 | Коментарі: 0

Відомий український музикант, гітарист, учасник гурту «Dzidzio» Орест Галицький поспілкувався з FOTOINFORM.NET щодо нового альбому Ірини Білик «Без гриму», над яким артист вже довгий час працює.

 

 

Вражає, що робота над створенням альбому триває вже близько десяти років, з яких більше двох років частку своєї душі вкладає Орест. Результат спільної творчості буде презентований вже зовсім скоро - 6 квітня, на день народження примадонни української естради.

Як поділився з нами Орест Галицький:

« Працювалось нереально важко. У вільний від концертів час постійно приділяв увагу альбому. В телефоні навіть робив такі фотографії, де, наприклад, в літаку я сидів в ноутбуці, в автобусі сиджу в ноутбуці, у готелі - в ноутбуці (сміється). Кожну вільну хвилинку доробляв вокал, редагував бек-вокали чи якійсь інструменти. Це дуже важка робота і мої колеги це знають. Всі питають «Ну що там, все нормально?». Насправді, багато сил, енергії потрачено».

Для роботи над альбомом «Без гриму» було задіяно дуже багато відомих музикантів, серед них і джазмен Енвер Ізмайлов, і кримськотатарський музикант, гітарист-віртуоз Енвер Ізмайлов. Наразі робота майже завершена: «Залишилось зведення і фінальні правки»,- наголосив музикант.

Ми поцікавилися у Ореста Галицького, чому на його думку альбом має назву «Без гриму», на що він відповів:

«Вона хотіла випустити пісні, які в неї були вже дуже давно всередині та в неї не було можливості того зробити. Це дуже своєрідний альбом, своєрідна музика і це буде те, чого вона напевне не могла зробити сама, тому, що не було з ким, і не було підтримки. А ось я вирішив взятися над реалізацією її задуму, і думаю, що буде гарний результат»,- підкреслив він.

Отож, з нетерпінням чекаємо 6 квітня та презентації нового альбому Ірини Білик. Дякуємо Оресту Галицькому за щирість під час інтерв’ю та бажаємо натхнення і підкорення нових вершин на творчій ниві.

Відомий музикант Орест Галицький про новий альбом Ірини Білик, учасник гурту «Dzidzio» , новини шоу биз, фото игоря филипенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool